torsdag 6. mai 2010

BLOGG: Vil du single deg med meg?

De aller fleste gifte bruker giftering. Men nå har noen laget singel-ringen for å lure litt ekstra cash ut av de som vil flagge at de er single.

Det er den svenske forretningsmannen Johan Wahlbäck som vil feire singellivet. Jeg vet ikke om jeg skal understreke ”forretning” i ordet ”forretningsmannen” eller om jeg skal understreke ”mannen”.



Uansett. Det kan høres ut som en god forretningsidé. Sølvringer med turkis akryl er ment å passe for begge kjønn. Ringen symboliserer visstnok ikke bare at man er singel, men også at man er åpen for å treffe andre. Omtrent som en giftering der altå...

Egentlig er det andre ting som er mer interessant i livet enn om folk er single eller ikke. Hva om du, hver morgen når du stod opp, kunne få opp et kakediagram i speilet med dagens humør?

I dag er du 50% lett til sinns, 10% sulten, 20 % morgengretten og 20% lysten på en kaffelatte.

Alternativ: Du kan velge ring for å feire livet og symbolisere at du i dag er, rød: hysterisk travel, grønn: utrolig humørsyk, svart: trenger den noen forklaring ?, lilla: i takt med dine indre følelser, gul: energisk, orange: i femte gir.
Noen mener de allerede forteller sin omgivelser hvordan de har og hva de er gjennom valg av klær. Så er det bare opp til omgivelsene å måtte tolke hva gul ring, lilla skjorte og svarte bukser egentlig betyr.

(Kilde: Scanorama April 2008)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar